Scrisoare de mulțumire – Familia Bagdas, India

Acasă / Asia / Scrisoare de mulțumire – Familia Bagdas, India

Pace tuturor!

Dragi frați și surori, în aceste condiții de carantină mondială, daca o putem numi așa, vă dorim putere, sănătate și tărie! Dorim, de asemenea, să  vă mulțumim în numele Domnului pentru rugăciuni și susținere financiară.

Suntem mulțumitori Domnului pentru Agenția Kairos și a altor frați și surori care au trimis dărnicii financiare multor familii care sunt în mari nevoi.  Proiectul pe care ni l-am propus a fost să dăruim hrana de bază la 500 de familii. Până acum am reușit să acoperim  nevoile de bază la 150 de familii. Așa că, mai este încă de acoperit și, deci, vă rugăm să vă rugați și să acționați așa cum vă călăuzește Domnul.

Știm că și în România situația este dificilă din cauza acestui virus, însă datorită inimii dumneavoastră pentru Domnul, am ptutut face ceva și credem că încă mai putem face, suntem împreună lucrători în câmpul Domnului. Domnul să vă binecuvânteze pe fiecare în parte cu putere, bucurie, pace și protecție!

Motive  de rugăciune

1. Rugați-vă pentru muncitorii din plantațiile de ceai care, în ascuns, sunt obligați să lucreze, însă fără să primească în schimb niciun bănuț pentru munca depusă.

2. India este și ea o țară în care virusul se înmulțește pe zi ce trece și, deci, e nevoie de rugăciunile dumneavoastră în direcția asta.

3. Rugați-vă pentru familia noastră, să căutăm fața Domnului cu adevărat  și în fiecare lucru să fim o lumină și o binecuvântare.

4. Rugați-vă, de asemenea, pentru echipă, să fim uniți și protejați în același timp.

Motive de mulțumire

1. Slavă Domnului că în Kalimpong, orășelul unde locuim, au fost infectați cu virus însă acum se pare că nu mai este nimeni în această situație. Cu toate acestea, se respectă distanța și regulile impuse.

2. Mulțumim Domnului că distribuția de hrană a decurs fără incidente și că am reușit să dăruim până acum la 150 persoane.

În încheiere, vă mulțumim și vă dorim pocăință, curăție și credincioșie!

Maranata, Domnul nostru vine!

Cu drag,
Familia Bagdas