SI: Daniel Olteanu, aprilie 2014

Acasă / Scrisori informative / SI: Daniel Olteanu, aprilie 2014

 Vremea se încălzeşte în India

Pe scurt

1. Căldura politică se ridică

2. Temperatura se ridică acasă

3. Curenţii se impart

4. Cei arşi se întorc

Explicaţii

1. Căldura politică se ridică

Suntem pe undeva la jumătatea alegerilor prezidenţiale din India. Sunt unele indicaţii că un candidat al unui partid extremist (BJP) ar putea să obţină investitura. Dar noi ne pregătim cu rugăciune pentru ce va urma.

2. Temperatura se ridică acasă

În India este perioada cea mai călduroasă şi uscată în zona care stăm. Toţi se roagă pentru ploaie cpentru că apa fântânilor e pe terminate. Mulţi dintre studenţi vin acasă pentru vacanţa de vară. Am primit şi noi trei studente: Hema (care şi-a terminat studiile de asistentă medicală), Udeep si Sumon (care mai au încă de studiat). Hema ne-a ajutat în lucrare timp de o lună. După aceea, a plecat pentru a şi găsi un post de asistentă lângă Siliguri. Udeep şi Sumon ne-au ajutat să începem un curs gratuit de chitară şi tobe pentru tineri din Jalpaiguri. Însă Sumon a plecat şi el promiţând să se întoarcă după o săptămână. Venirea lor ne-a încurjat. Vă puteţi ruga pentru calăuzire în viaţă lui Hema care ar vrea să se căsătorească. Rugaţi-vă şi pentru ca Udeep şi Sumon să continue cu credincioşie lucrarea pe care ei au început-o.
Din pricina venirii studenţilor a trebuit să stăm mai mult pe lângă casă. Asta ne-a dat şansa de a dezvolta lucrarea locală. Am reuşit să cunoştem mai mult zonele învecinate cu deschiderea lucrării în câteva sate noi. Sperăm ca lucrarea cu copii să înceapă în curând acolo.

3. Curenţii se impart

În acelaşi timp fraţii de acasă s-au gândit să îi sprijinească direct pe Pronish si Daniel (Raju). Acesta este un lucru bun. Sperăm să îi încurjeze spre mai multă rodire şi răspundere.

4. Cei arşi se întorc

Am avut o mare bucurie să vedem răspunsuri la rugăciuni:

  1. Atzinto s-a întors la adunare. Noi aproape pierdusem orice speranţa. Dar noi continuăm să ne rugăm cu perseverenţă.

b.Fiii Kalpanei au căutat-o pe mama lor. Ei îşi dau acum toate silinţele să refacă legăturile lor de familie. Rugaţi-vă pentru mântuirea lor.

  Toată speranţa mea este în Isus Cristos!

  Familia Olteanu

Lăsaţi un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicată.