SI: Fam. Olteanu, aprilie 2014

Acasă / Scrisori informative / SI: Fam. Olteanu, aprilie 2014

Scrisoare de informare

Vrem să Îl lăudăm pe Dumnezeu pentru bunătatea Lui cea mare. El ne-a ajutat să obţinem cardul PIO care îi oferă lui Daniel 15 ani de şedere în India. Rugaţi-vă să putem să folosim acest timp spre slava lui Dumnezeu. Rugati-vă, de asemenea, pentru Gabriela şi Raja, care încă sunt în chinurile  “vizelor” şi “paşapoartelor”.

Vrem să Îi mulţumim lui Dumnezeu pentru întoarcerea cu bine din Delhi după un an de studii teologice a Sormilei, Udeep şi Sumon. Rugaţi-vă pentru ocrotirea şi calăuzirea vieţii Sormilei. Rugaţi-vă, de asemenea, pentru ajutorul în lucrarea din Jalpaiguri a fraţilor Udeep şi Sumon, pe perioada vacaţei lor.

Vrem să îi mulţumim lui Dumnezeu pentru terminarea cu bine a pregătirii medicale a Hemei. Rugati-vă ca ea să poată să găsească un loc de muncă, pe cât posibil ca asistentă medicală şi, în acelaşi timp, să fie în stare să ne ajute şi pe noi în lucrare.

Îl slăvim pe Dumnezeu pentru seminarul de pregătire de învăţători de şcoală duminicală, care va avea loc pe 4 şi 5 aprilie în Jalpaiguri. Rugaţi-vă ca mulţi tineri şi tinere să participe şi să fie încurajaţi să se implice în a-i învăţa pe copii Cuvântul Sfânt.

                                      Mulţumim mult,

                                            Daniel

Lăsaţi un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicată.