SI: Familia Acatrinei, Peru, iunie 2014

Acasă / Scrisori informative / SI: Familia Acatrinei, Peru, iunie 2014

Dragă familie, dragi frați și prieteni,

Nu avem cuvinte să vă mulțumim pentru toată susținerea pe care ne-ați oferit-o în ultima lună. Ne rugăm ca Dumnezeu să vă răsplătească!!!

Eu (Amalia) încă mă aflu în Lima. După externare mi s-au făcut încă multe investigații, pentru că nu mă simțeam foarte bine și astăzi mi s-a dat în sfârșit un răspuns concret la problema mea. 

În tomografia care mi-a fost făcută când eram încă în spital parea că totul este bine. Însă în investigațiile ulterioare medicii și-au dat seama că lipsește una dintre plăci, cea mai importantă. Am obținut-o și acolo s-a putut vedea clar o problemă a rinichiului stâng care a favorizat toate infecțiile din ultimele luni și formarea pietrelor. Mi s-a spus că este nevoie de operație, însă pentru că conductele nu sunt încă blocate în totalitate se poate încerca mai întâi rezolvarea problemei prin tratament. Dupa 3 luni va trebui să repet tomografia și, dacă situația nu s-a îmbunătățit suficient, abia atunci se va interveni pe cale chirugicală. 

Până acum 2-3 zile simţeam durerea doar din când în când, însă acum este aproape permanentă. Din această cauză medicul îmi spune să mai rămân încă două zile în capitală pentru observație. Mi-a dat un nou tratament și așteptăm să vedem cum funcționează.

Îmi doresc foarte mult să mă pot întoarce acasă. Însă pentru că acolo nu avem medici de specialitate, încă nu pot călători. Suntem liniștiți, pentru că Dumnezeu, prin cuvântul Lui, prin ceea ce voi ne scrieți, prin felul în care lucrează pentru noi, ne întărește. Însă durerile și faptul că suntem departe nu ne sunt uşoare. Se pare că Dumnezeu vrea să ne învețe lucruri pe care doar în acest fel le putem înțelege și învăța. Și credem că TOATE lucrează spre binele nostru.

Chiar faptul că la tomograf au uitat să îmi scoata una dintre plăci, a fost îngăduit de Dumnezeu tot pentru binele nostru. În acest fel asigurarea mi-a acoperit o mare parte din cheltuieli, pentru că s-a considerat că diagnosticul cu care am fost internată nu are nimic de a face cu alte boli din trecut. Dacă ar fi fost scoasă și ultima placă, atunci costurile ar fi fost de 3-4 ori mai mari.

Mari și minunate sunt căile lui Dumnezeu față de copiii Lui!! Am râs şi am plâns de bucurie când mi-am dat seama ce a făcut El pentru noi. 

Acum ne rugăm ca Dumnezeu, dacă este voia Lui, să facă să funcționeze tratamentul, să nu fie nevoie să ajungem la operație și să aibă cât mai puține efecte adverse, deoarece este puternic. 

 Dumnezeu să vă răsplătească pentru susținerea pe care ne-o acordați prin rugăciuni, cuvinte de încurajare sau financiar. Vă suntem tuturor atât de recunoscători! Ne rugăm și noi pentru voi toți!!

Cu mult drag, din partea familiei,

 Amalia

Lăsaţi un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicată.