SI: Familia Rai, iulie 2014

Acasă / Scrisori informative / SI: Familia Rai, iulie 2014

Dragii noștri,

Dorim să vă salutăm pe toți cu pacea Domnului nostru Isus!

Vă mulțumim pentru susținerea în rugăciune și pentru orice încurajare sau ajutor pe care ni le-ați dăruit! Ne rugăm ca Domnul să vă binecuvânteze și să vă răsplătească pe fiecare în parte!

Noi suntem bine, prin harul Domnului. Săptămâna trecută am facut o ecografie care arată că bebelușul este bine, sănătos și are aproximativ 20 de săptămâni. Îi mulțumim Domnului pentru purtarea Lui de grijă în toate nevoile și chiar detaliile pe care doar El le știe cel mai bine. Din cauza legii din India nu putem afla dacă este băiețel sau fetiță și va fi surpriză la naștere!

Acum îmi este mai greu să călătoresc și drumurile sunt destul de rele. Rugați-vă pentru sănătate și protecție pe mai departe.

Un motiv special de rugăciune este să pot învăța mai mult și mai aprofundat limba nepali, pe care acum o înțeleg destul de bine, dar cu vorbitul merge mai greu, în special în cazul conversațiilor mai adânci sau în cazul prezentării Evangheliei. Îmi doresc să folosesc acest timp de odihnă într-un mod cât mai util și, în special, să cresc tot mai mult în cunoașterea Domnului nostru și să aprofundez limba nepali.

Vă rog să mijlociți și pentru Raja. El este implicat în biserica din Gorubathan, prin predicare, studiu biblic și, de asemenea, prin îndrumarea tinerilor din biserică. În anumite ocazii, organizează împreună cu alți tineri ieșiri de evanghelizare și vizite la bolnavi. Dorim și ne rugăm ca acest timp petrecut în Gorubathan să fie pentru noi un timp de creștere spirituală și un timp în care să fim la dispoziția Domnului care să ne folosească după placul Său și să ne pregatească pentru lucrarea viitoare.

Vă mulțumim că sunteți alături de noi în duh și rugăciuni!

 Domnul să vă binecuvânteze!

Cu dragoste, în slujba Lui,


Gabriela și Raja Rai

Lăsaţi un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicată.