SI: Familia Rai, martie 2014

Acasă / Scrisori informative / SI: Familia Rai, martie 2014

Dragii noştri fraţi şi surori

Vă mulţumim din toată inima pentru sprijinul în rugăciune şi pentru toţi cei care ne-aţi scris şi ne-aţi încurajat!

Săptămâna trecută am fost în Calcutta, unde am reuşit să autentificăm certificatul de căsătorie pentru a fi valabil internaţional (de care avem nevoie pentru viza pe termen lung). Când am ajuns la biroul de acolo, ni s-a spus că acest proces de autentificare va dura cam 20 de zile, dar prin harul şi intervenţia Domnului am reuşit să facem autentificarea regională în 4 zile şi apoi cea natională într-o zi. În toate acestea am văzut mâna Domnului la lucru, deschizând inimile oamenilor pentru a ne ajuta. În special am văzut mâna Domnului în autentificarea naţională, când a trebuit să mergem la Biroul Ministerului de Afaceri Externe. Aici am aflat că nu putem să facem această autentificare fără paşaportul lui Raja. Dar ne-au rugat să asteptăm şi ne-au spus să mergem să vorbim cu persoana care avea autoritate să dea această autentificare. 

Acel domn a fost îngăduitor cu noi (mi-a spus că are un prieten care a fost în România şi tot lăuda cât de frumos e în România). Şi astfel ne-a spus că este o altă cale, şi anume să mergem la tribunal, unde să facem un document care să ateste că Raja nu are paşaport şi ne-a spus să venim a doua zi cu acel document. Dar i-am spus că avem deja bilete la tren în acea seară şi atunci ne-a spus că ne aşteaptă până la ora 4 (programul se închidea la 1). Cu ajutorul Domnului am reuşit să facem acel document repede şi să venim înapoi; şi astfel am primit şi această autentificare naţională, prin intervenţia şi harul Domnului.

Pentru toate acestea Îl lăudăm pe Domnul care ne sprijineşte şi ne întăreşte pe cale.

Vă rugăm să continuaţi să vă rugaţi pentru paşaportul lui Raja. Încă nu am reuşit să obţinem acel document necesar primirii paşaportului în regim de urgenţă, dar am fost chemaţi luni în Darjeeling pentru a încerca încă o dată. Dacă nu vom putea obţine acel document, va trebui ca Raja să aplice pentru paşaport în regim normal, care durează 2-3 luni sau mai mult, iar eu trebuie să părăsesc India pe 25 aprilie. Vă rugăm să mijlociţi pentru noi pentru această situaţie tensionată! Rugaţi-vă ca pacea Domnului să ne liniştească inimile şi să ne punem toată încrederea în Domnul care este mereu credincios! Orice ar fi să vină, ştim că Domnul va fi cu noi şi El va fi Sprijinul nostru!

 Domnul să vă binecuvânteze şi El să primească toată slava din vieţile noastre predate Lui!

Cu dragoste în Domnul, 

                                           Gabriela şi Raja Rai

Lăsaţi un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicată.