SI: Samuel Șoldan, iunie 2014  

Acasă / Scrisori informative / SI: Samuel Șoldan, iunie 2014  

Dragi frați și surori,

Vă mulțumim din toată inima pentru susținerea de care am beneficiat din partea voastră și cu această ocazie a organizării taberelor. Am fost foarte bucuros să văd  că inimile voastre au fost deschise pentru lucrarea de aici și ați contribuit la buna desfășurare a acestei lucrări fie prin suportul oferit echipei care a venit, fie prin suportul oferit copiilor din familii sărace de aici, făcând astfel posibilă venirea lor în tabere. Noi vă mulțumim din toată inima, iar Domnul va răsplăti generozitatea.

Iată câteva motive de rugăciune pentru perioada în care vom mai fi în tabere:

O bună colaborare între lideri

Suntem oameni din contexte diferite, cu personalități diferite, care putem să ne completăm prin darurile spirituale diverse cu care am fost înzestrați, însă apar și diferențe de opinie și dorim să avem parte de o colaborare armonioasă.

Mesajul care va fi vestit, mesagerii și inimile ascultătorilor 

Frații și surorile din România au început să predea lecții biblice și să împărtășească mărturia lor personală și să inițieze discuții cu tinerii care știu engleză. Rugați-vă ca această sămânță să fie plantată adânc în inimile lor, să aibă parte de încolțire și să producă viață.

O bună organizare a programului activităților

Am fost surprinși de numărul participanților care au decis să vină în tabără în ultima clipă. Nu am avut loc unde să-i cazăm pe toți și am găsit încă o yurtă pe care am închiriat-o și o folosim. Apoi oamenii au continuat să vină și a trebuit să mai închiriem o casă din vecini, cu încă 2 camere. Chiar și așa sunt foarte mulți oameni și este dificil să ținem lucrurile în control. Îi suntem recunoscători lui Dumnezeu pentru toți oamenii pe care ni i-a dat și cu care împărtășim evanghelia, dar în același timp vrem să desfășurăm totul în mod disciplinat. Rugați-vă să putem să asigurăm condiții bune (din punct de vedere organizatoric), o comunicare efectivă și un cadru propice împărtășirii evangheliei și desfășurării activităților sportive și lecțiilor de limba engleză.


Vă mulțumesc!

Cu recunoștință, 

Sami Șoldan


Lăsaţi un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicată.