SI: Samuel Șoldan, mai 2014

Acasă / Scrisori informative / SI: Samuel Șoldan, mai 2014

Dragi fraţi şi surori,

Vă mulţumesc pentru rugăciunile voastre pentru Mongolia şi Îl rog pe Domnul să menţină în inimile voastre interesul pentru lucrarea Sa de aici şi de oriunde se desfăşoara ea. 

Evanghelizare cu studenţii:

Am început să lucrez ca profesor de engleză într-o universitate de aici. Acest nou loc de muncă mi-a adus mai multe avantaje: în primul rând urmează să primesc viza prin această universitate apoi este o ocazie de a lucra cu studenții de aici. Am început un studiu biblic cu unii studenţi şi profesori şi Domnul îmi dă satisfacţia să văd că multi sunt deschişi pentru mesajul evangheliei. Rugați-vă ca Domnul să prelucreze inimile lor prin Duhul Său.

Evanghelizare prin sport

Am deschis un nou punct de lucru într-o nouă locaţie, într-o zonă diferită a orașului. Am avut multe bătăi de cap cu amenajarea încăperii pe care am închiriat-o, însă acum avem dificultăți în a ne relaţiona cu oamenii din zonă și a iniţia un nucleu de oameni cu care să ne întâlnim regulat şi cu care să împărtășim evanghelia. Rugați-vă ca Domnul să ne ajute să depășim acest blocaj şi să ne dea oportunități în această zonă complet diferită.

Curs de engleză cu lucrătorii CEF (AMEC) Mongolia

Am început un curs de limba engleză cu lucrătorii CEF Mongolia. Ne întâlnim de două ori pe săptămână pentru câte 2 ore. Majoritatea dintre ei sunt la un nivel începător şi uneori este foarte frustrant, dar este o lucrare importantă. Întâlnirile cu ei sunt de asemenea o ocazie să împărtășim unii cu alţii din provocările şi satisfacțiile lucrării în care suntem implicați. Rugați-vă pentru acești lucrători mongoli care lucrează cu devotement, în condiții destul de precare şi cu resurse financiare reduse.

Tabere

Continuați să vă rugați pentru taberele din această vară:

pentru bugetul acestor tabere care nu este acoperit încă

pentru echipa care urmează sa vină să ne ajute ( unii dintre ei de asemenea nu au acoperite toate nevoile financiare)

şi nu în ultimul rând pentru participanţii necredincioşi care vor veni, ca Domnul să
pregătească inimile lor pentru mesajul care le va fi transmis.

Vă multumesc din nou pentru  orice efort  depus, susţinând această lucrare. Îi sunt extrem de recunoscător Domnului pentru fiecare din voi. El să primească toată gloria!


                                              Samuel Șoldan

Lăsaţi un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicată.