SI: Silvia Costache, august 2014

Acasă / Scrisori informative / SI: Silvia Costache, august 2014

Pace tuturor,

Vreau să vă spun că am ajuns cu bine acasă! Vă mulțumesc mult pentru rugăciuni. Am văzut mâna Domnului la lucru cu bagajele, cu avionul și, mai ales, mă bucur că am avut ocazia să împărtășesc Evanghelia cu doi tineri doritori de aventură și distracții. Sunt sigură că Domnul a atins inima unuia dintre cei doi.

Aici, în România, am fost în afara Bucureștiului pentru a ajuta niște frați cu traducerea și cu lucrarea cu copiii. Pe lângă aceasta, frații au distribuit gratis ochelari și bineînțeles că nu am pierdut ocazia să vestim Evanghelia!

Am întâlnit o femeie mai în vârstă, al cărei fiu a murit, iar dumneaei suferă foarte mult, deși acesta a murit acum 6 ani. Spune că vrea să se pocăiască, dar că nu are curaj să facă acest lucru, deoarece se gândește că nu-l va mai vedea pe fiul ei, care speră să fie „într-un loc bun”. Ce trist… Să ne rugăm pentru această femeie suferindă să vadă că doar Hristos este Soluția.

Mă uimește să văd că oamenii sunt conștienți că sunt păcătoși, însă în același timp se simt neputincioși și se complac în aceeași stare. Domnul să se îndure de poporul român și să-l mântuiască, iar noi să fim dintre aceia care contribuie la mântuirea sufletelor oriunde ne-am afla pe fața pământului!

Vă mulțumesc mult pentru sprijin și pentru dragostea pe care o arătați în diverse feluri. Domnul să vă răsplătească rugăciunile și sacrificiile în moduri minunate și inedite!

Vă iubesc în Domnul!
Silvia Costache

Lăsaţi un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicată.