SI: Silvia Costache, mai 2014

Acasă / Scrisori informative / SI: Silvia Costache, mai 2014

Pace, dragi frați și surori,

În această scrisoare doresc să vă aduc câteva vești despre lucrarea de aici și alte lucruri.
Mulțumim mult de rugăciuni în ce privește ultima tabăra medicală care a avut loc în mijlocul budiștilor, tabără despre care vă spuneam în mailul anterior. Vreau să-mi cer scuze că am înțeles abia mai târziu că în acel sătuc nu sunt numai budiști ci și catolici. 

Tabăra medicală

Ca să trecem la subiect,  oamenii au venit  cu diverse boli, le-am administrat medicamente, dar au primit și rugăciuni din partea altor surori alături de care am lucrat. Seara, la evanghelizare, am  simțit cum Duhul Lui Dumnezeu lucrează în inimile acestor oameni mai ales prin predică. Fratele care a predicat a fost foarte clar și direct, însă mi ar fi plăcut să facă acea chemare, deoarece am simțit, în duhul meu, că unii dintre ei sunt gata. În sfârșit, Domnul le știe pe toate!

Am lucrat puțin și cu copiii, însă trebuie să specific aici, că mulți copii, mai ales cei din sate așa îndepărtate ca cel în care am fost, sunt foarte timizi; a fost greu să facem ceva cu ei, însă, în cele din urmă, s-au jucat cu noi și am reușit să-i învățăm un cântec. Slavă Domnului și pentru acestă mica sămânță. Tot ce-i semănat în Domnul nu se poate să nu aducă roade!

Motive de  mulțumire

Cred că vă mai amintiți de tabăra medicală anterioară celei de acum. Am primit feedback și anume că cei cărora le-am  administrat medicamente și pentru care ne-am rugat au fost vindecați. Mărit să fie Domnul! Ei  înșiși spun că ce a prescris doctorul nu a funcționat, însă medicamentele de la noi și-au făcut din plin efectul. Am înțeles despre o doamnă care avea cavitatea bucală plină de răni și bube, că după ce a luat pastilele recomandate  a primit vindecare, aceasta în condițiile în care a fost înainte la doctor  și a luat medicamente, însă fără efect. TOT ce face Isus are efectul cel mai minunat!
În plus, oamenii întreabă de noi și doresc să-i vizităm din nou! Slavă Domnului! El să lucreze mai departe spre mântuirea sufletelor,  spre slava Domnului și bucuria noastră și a cerului. Ne dorim ca toate acestea să aducă mântuirea în viața acestor oameni iubiți de El!

Toate sunt în mâna Sa de Tată. Mulțumesc încă de pe-acum pentru rugăciuni!

Har și pace să aveți scumpi frați și surori!


Cu drag, Silvia! 

Lăsaţi un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicată.