Știri din lucrare – Ibrahim și Miriam, Orientul Mijlociu

Acasă / Asia / Știri din lucrare – Ibrahim și Miriam, Orientul Mijlociu

Cu ajutorul Domnului ne apropiem de sfârșitul acestui an. Îi suntem Lui mulțumitori pentru grija Sa și pentru că ne putem încrede în El.

Cadouri pentru copii

Dorim să vă mulțumim tuturor celor care v-ați implicat financiar în proiectul “Un dar special”. Până în prezent am reușit să facem mai mult de 100 de cadouri. Aceste cadouri sunt în principal pentru copiii proveniți din familii de refugiați iranieni, irakieni dar și pentru copiii din familii de turci.

Zilele acestea, soțul meu a chemat la adunare o familie pentru a le oferi un card pentru alimente, dar și cadouri pentru copii.
Fetița acestei familii a mers fericită acasă cu darul primit. Verișorii ei însă s-au supărat, doreau și ei cadouri. Dupa câteva zile, au venit la adunare și au primit și ei daruri.
Rugați-vă ca aceste daruri să fie o binecuvântare și cu ajutorul lor, musulmanii de aici să afle despre iubirea lui Dumnezeu.

Datorită pandemiei în care ne aflăm, în zilele de Sambătă și Duminică nu avem voie să ieșim afară din casă. Rugați-vă să putem lucra eficient, distribuind toate cadourile în timpul săptămânii.
Tot datorită pandemiei, nu ne putem întâlni la adunare în zilele de Duminică, de aceea am decis să ne întâlnim în timpul săptămânii.
Rugați-vă ca dragostea credincioșilor pentru Domnul să nu se răcească și în ciuda oboselii, să vină la întâlnirile adunării.

Instagram

Luna trecută, soțul meu a decis să pregatească niște grograme online cu întrebări și răspunsuri. Musulmanii care au diverse întrebări, le pot trimite în timpul săptămânii, iar într-una din zile, Ibrahim răspunde acestor întrebări pe instagram, pe pagina bisericii.
Ii multumim Domnului pentru ca sunt oameni care sunt cu adevarat interesati sa afle mai mult despre Isus Cristos, oameni care cauta adevarul. Domnul sa lucreze la inimile lor.
Sunt însă și persoane rău intenționate, care nu doresc decât să ne prindă într-o capcană.

Rugați-vă pentru întelepciune atunci când soțul meu răspunde acestor întrebări.

Vă dorim un crăciun binecuvântat și un an nou plin de bucuria mântuirii!
* Ibrahim și Miriam