Știri din lucrare – Orientul Mijlociu (9 octombrie 2020)

Acasă / Asia / Știri din lucrare – Orientul Mijlociu (9 octombrie 2020)

Pace tuturor,

Cu ajutorul Domnului, luna septembrie am petrecut-o în România. Deși suntem în plină pandemie, a trebuit să venim în țară pentru a rezolva unele treburi. În același timp, ne-am dorit să venim pentru ca familia mea să îl poată vedea pe baiețelul nostru, Daniel.

Suntem mulțumitori Domnului pentru tot ajutorul pe care ni l-a dat. Am reușit să aplicăm pentru dosarul de alocație al lui Daniel. Ni s-a spus însă că este posibil să nu primească alocația pentru că nu este născut în țară. Ne rugăm ca să primească acești bani, care ne vor fi de folos în creșterea lui.

Ne-am bucurat foarte mult să putem petrece timp cu familia și cu o parte din prietenii noștri. Domnul ne-a ajutat să găsim loc de cazare la o familie care și-au deschis casa și inima în ciuda pandemiei. Le mulțumim și ne rugăm ca Domnul să le rasplatească bunătatea.

Domnul ne-a dăruit mai multe oportunități de a împărtăși despre situația credincioșilor de aici și lucrarea pe care o face Domnul.
Împreună cu Agenția Kairos, am vizitat adunări din București, Suceava și Bârlad.

Mulțumim pentru căldura cu care am fost primiți și deschiderea fraților de a asculta ce ne-a pus Domnul pe inimă să împărtășim. Mulțumim fraților din Suveava și Bârlad, care ne-au găzduit și au avut grijă de noi. Ne-am simțit încurajați și binecuvântați de rugăciunile și suportul acestor adunări. Atât soțul meu cât și eu am fost surprinsi să aflăm cât de mulți credincioși există în partea Moldovei.

Cred că este așa o mare binecuvântare să fim înconjurați de frați și surori. Vă spun sincer că inima mi-a fost plină de bucurie și mă rugam ca într-o zi țara în care slijim să fie la fel plină de copii ai Domnului.

Mulțumim și celor pe care nu i-am putut vizita, dar care se roagă pentru noi și sprijină lucrarea de aici.
Îi mulțumim și Domnului care a vegheat asupra noastră cât am fost în Romania.

Noi acum am ajuns cu bine acasă, unde slujim. Suntem mai odihniți și gata de lucrare.

Multe binecuvântări cerești,
Ibrahim și Miriam