Vești de la noi – Familia Frîncu, Brazilia

Acasă / Asia / Vești de la noi – Familia Frîncu, Brazilia

Sperăm că toți v-ați bucurat de un timp binecuvântat cu ocazia Sărbătorii Nașterii Domnului, în ciuda circumstanțelor grele în care ne aflăm, în întreaga lume.

Cu siguranță, anul acesta a fost extrem de dificil pentru toată lumea și, din această cauză, a trebuit să reflectăm mai mult asupra importanței vieții, a priorităților și valorilor noastre. De aceea, ca familie și în ciuda mai multor schimbări în ceea ce privește progresul proiectului în care suntem implicați și a planului pe care îl aveam, am văzut în mijlocul pandemiei harul lui Dumnezeu în viața noastră și ne-am dat seama că El ne-a dat pace și ne-a binecuvântat în diferite domenii ale vieții.

După cum știți, era în planurile noastre să mergem ca misionari în România în acest an (dorim să dezvoltăm o lucrare mai amplă, care să cuprindă mai multe țări din Europa și care să aibă baza în România). Cu toate acestea, din cauza pandemiei, unii pași nu au fost finalizați încă, cum ar fi înnoirea pașapoartelor și strângerea suportului financiar de care vom avea nevoie. Din această cauză, trebuie să amânăm călătoria până în 2021, la mijlocul lunii mai / iunie, dacă Dumnezeu va îngădui. Am început procesul de obținere a pașapoartelor, sperăm ca până atunci să avem acoperit și bugetul necesar mutării în România.

Între timp, datorită modului în care a funcționat totul, anul acesta am reușit să rezolvăm problemele de sănătate ale Carolinei, care a trecut prin două intervenții chirurgicale și-am avut și mai mult timp cu copiii noștri, ceea ce era important înainte de a ne muta într-o altă țară.

În lucrare, am fost implicați în biserica din Rio Tinto și am avut ocazia să transmit și niște mesaje online în România, care este viitorul nostru câmp de misiune. În această perioadă, am participat și la grupuri de studiu din afara Braziliei.

Cu ocazia Sărbătorii Nașterii Domnului, prin harul lui Dumnezeu, am avut un program frumos cu grupa de copii de care ne ocupam înainte de pandemie. De asemenea, împreună cu un grup de frați și surori am ieșit să cântăm colinde pe diferite străzi, unde locuiesc membrii bisericii, creând o atmosferă plăcută de sărbătoare și aducând Vestea bună într-o perioadă de știri negative și înfricoșătoare.

Tot în această perioadă, am avut și câteva încercări personale: una dintre mașinile noastre a avut probleme cu motorul…

Vă mulțumim pentru rugăciuni, susținere financiară și prietenie! Vă rugăm să vă rugați pentru noi și pentru provocările care ne stau în față.

Puteți lua parte și dumneavoastră la lucrarea de răspândire a Evangheliei și, prin urmare, vă invităm să fiți unul dintre partenerii noștri, fie în rugăciune, fie din punct de vedere financiar în proiectul pe care Domnul ni l-a dat.

În încheiere, vă dorim tuturor un An Nou fericit și Dumnezeu să vă binecuvânteze!

În Cristos,
Familia Frîncu

Contact: WhatsApp +55 83 98834-6734 

Pentru orice donație:
Banca Transilvania
Cod SWIFT: BTRLRO22
Euro IBAN: RO95BTRLEURCRT0316128001
Lei IBAN: RO48BTRLRONCRT0316128001
Frîncu Fernando Eduard

Adresa băncii:
Sediul Central
Str. G. Barițiu nr.8
Cluj-Napoca 400027, Romania

Adresa mea din România: (Dacă este necesară la bancă)
str. Zorilor nr. 5, bl C5, sc. A, et. 1, ap.7
loc. Plopeni, jud. Prahova