SI: Daniel Olteanu, iunie 2014

Acasă / Scrisori informative / SI: Daniel Olteanu, iunie 2014

  India: motiv urgent de rugăciune
Un raport primit de la Daniel Ekka (Raju Oraon)

  Totul a început cu o săptămână în urmă, în Kali Pur (Ramshi, Maynaguri). Frații și surorile se adunaseră pentru rugăciune în casa unui frate numit Gopal Halai. Sătenii s au adunat în jurul casei pentru a protesta împotriva prezenței creștinilor în sat și împortriva acceptării Domnului Isus de către familia gazdei adunării. Au scuipat peste credincioși și i-au amenințat cu distrugerea casei.

  Sătenii aparțin tribului Uria. Una dintre rudele lor, care locuiește într-un alt sat, a acceptat Evanghelia și le-a predicat și lor. O familie se întorsese la Dumnezeu. Alte familii se deschideau pentru Evanghelie. De accea a venit atacul celui rău.

  Astăzi (21 Iunie 2014) cel rău a atacat din nou. De data aceasta a fost în public. Sora Sukri Halai are o slujbă de dansatoare (dans popular) la resortul turistic din satul lor. În timp ce grupul de femei dansa, un grup de bețivi a atacat-o pe soră. Au călcat-o în picioare, rupându-i hainele și lovid-o în cap. Din capul ei a început să curgă sânge. I-au spus că ea nu are nevoie de acum de slujbă pentru că a devenit creștină. Soțul ei era și el de față. L-au bătut și pe el chiar în fața turiștilor. Le-au spus tuturor că nu le e frică de poliție (asta pentru că guvernul e de partea lor).
Le-a pus în vedere că dacă nu se lasă de Hristos o să le strice casa în trei zile. Dar familia aceasta se ține tare în Domnul Isus. Ei ar vrea sa fie botezați cât de curând. 

Rugați-vă pentru protecția lui Sukri Halai si soțul ei.

Daniel Olteanu

All my hope is in Jesus Christ!

Lăsaţi un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicată.