S.I. Jibrail, octombrie 2015

Acasă / Scrisori informative / S.I. Jibrail, octombrie 2015

Pacea să vă fie înmulţită!

Mă bucur că reuşesc să vă scriu din nou, după ceva timp. Deşi în ultima perioadă lucrurile nu au mers cum speram, sunt bucuros să ştiu că îmi sunteţi alături. Dacă planul meu era să obţin viza pentru o ţară intermediară doar trimiţând paşaportul, cum de altfel am auzit că au făcut alţii, după o vizită de două zile acolo, în momentul în care am încercat să ies, mi-au spus că nu pot părăsi ţara decât dacă îmi pierd dreptul la viza de lucru. Şi aşa am rămas blocat acolo mai bine de o lună de zile.

         Nedorind să fiu o povară pentru alţi prieteni ca mine din această ţară, am hotărât să îmi iau geamantanul şi să văd ce înseamnă să fii într-adevăr un pelerin. Am mers şi i-am vizitat pe mai mulţi dintre ei, stând câte o zi sau două la câte o familie, plecând apoi către un alt oraş. După vreo două săptămâni am dat de nişte băieţi care stau într-un apartament într-un oraş mai mare şi m-au primit la ei două săptămâni. Ieri am primit viza şi apoi am călătorit acolo unde am stat în ultimii doi ani. Acum nu mai rămâne decât să aplic şi să aştept eliberarea vizei pentru destinaţia finală.

        Şi dacă nu sunteţi deja în ceaţă cu privire la toate cele de mai sus, aş vrea să vă rog să continuaţi să-I cereţi Tatălui izbândă în tot acest proces. Am vrut să vă anunţ mai devreme, dar nu am reuşit, deoarece modul prin care am încercat să trimit veştile mi-a fost blocat. De asemenea, laptopul pe care îl am s-a hotărât să nu îmi mai ofere acces la 80 GB de informaţie şi am pierdut multe informaţii importante, printre care şi numerele de telefon ale celor ce v-aţi înscris pe calendarul de post şi rugăciune, aşa că nu am reuşit să trimit SMS-ul zilnic. Pentru cei ce doriţi să primiţi în continuare memento, aştept numerele de telefon pe e-mail.

Mulţumesc pentru tot ceea ce faceţi pentru mine. Şi dacă nu aţi reuşit să vă înscrieţi pe calendar şi doriţi să o faceţi, o puteţi face apăsând AICI . Mai sunt locuri libere, dar puteţi, de asemenea, să schimbaţi ziua existentă cu alta neocupată.


Multe binecuvântări!


Al vostru,

Jibra’il

Lăsaţi un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicată.