Scrisoare de informare de la familia Aslan

Acasă / Scrisori informative / Scrisoare de informare de la familia Aslan

Dragi frați și surori,
Vara a trecut, privind în urmă, Îi mulțumim Domnului pentru felul cum ne-a purtat de grijă și a lucrat în viața noastră. Având doi copii mici, simțim că timpul parcă nu mai este al nostru. De aceea, încercăm să ne organizăm cât mai bine, astfel încât să avem timp atât pentru slujire, cât și pentru familie.

Schimbări în adunare
Luna trecută, am cumpărat nişte biblii pe care le-am pus în adunare pentru noii veniți. Astfel, și ei pot urmări ce se citește. De obicei, bibliile dispar sau se pierd. Ne rugăm ca să fie o binecuvântare, fie că sunt luate acasă, fie că rămân în adunare.
Îi mulțumim Domnului pentru Zeyneb, o tânără care a început să se implice mai mult în adunare, care crește spiritual și este o mărturie plăcută acasă și la
lucru. Rugați-vă pentru sotul ei, Ahmet care știe că Domnul Isus Hristos este singura cale dar ezită să ia decizia de a Îl urma. Rugați-vă și pentru prietena lui Zeyneb, Nadye, care caută adevărul. Atât Ahmet cât și Nadye au văzut în Zeyneb o schimbare, de aceea, doresc să îl cunoască mai bine pe Isa Mesih.
Am avut, de asemenea, ca invitați un păstor iranian și un grup de
închinare. Am putut să-L lăudăm pe Domnul împreună  și să ascultăm Cuvantul Lui.

Tabăra cu adunarea
În luna august, am avut prima tabară cu adunarea. Pot spune că a fost o binecuvantare pentru noi toți.
Începeam ziua cu rugăciune, apoi urma un timp de închinare și lecții biblice din cartea Iov. Timpul petrecut împreună ne-a ajutat să ne cunoaștem mai bine, să învățăm din Cuvânt și să ne încurajăm unii pe alții. Pot spune că suntem mai uniți acum, iar dragostea noastră pentru Domnul a crescut.
Tot în această tabără, trei persoane au primit botezul. Rugați-vă pentru noii membri ai adunării noastre: Hasan, Mehmet și Amir. Domnul să-i ajute să crească spiritual și să rămână tari în credință.

Documente
Soțul meu, Ibrahim, a fost invitat la o conferință în Egipt, în luna septembrie. Am aplicat pentru viză, iar acum așteptăm răspunsul.
Am aplicat, de asemenea, pentru certificatul de naștere al fetiței noastre.
În luna octombrie dorim să venim în țară. De aceea, trebuie să aplicam pentru viza de România, atât pentru Ibrahim cât și pentru fetița noastră care nu are încă un pașaport românesc.
Rugați-vă să primim actele la timp și să putem veni în țară.

Vă mulțumim din nou pentru rugăciunile și suportul dumneavoastră!
Ibrahim, Miriam și copilașii

„Mare putere are rugăciunea fierbinte a celui neprihănit” Iacov 5:16