SI: Silvia Costache, iunie 2014

Acasă / Scrisori informative / SI: Silvia Costache, iunie 2014

 Pace tuturor,

În sfârșit pot să comunic cu voi prin mail. Ieri am sosit înapoi în India, Kalimpong. Am vrut să vă scriu din Nepal, însă nu s-a putut.  

Mulțumesc mult pentru rugăciuni. Data trecută vă spuneam să vă rugați pentru viza pentru India.

Mă bucur să vă spun că am primit viza de 3 luni. Slavă Domnului!  Dar se pare că va fi nevoie să plec în România în luna iulie, datorită unor motive obiective, însă văd că aceasta este și calăuzirea Domnului. Chiar dacă îmi doresc să stau mai mult, Domnul știe să dea călăuzire cum e cel mai bine.

În Nepal

Deși am fost pentru scurt timp în Nepal, mai precis în capitala Kathmandu, m-am alăturat unei echipe de tineri din cadrul Y.W.A.M. și am răspândit și eu Vestea Bună împreună cu ei. Ce am observat este că mulți știu despre Isus, ceea ce nu este rău, însă au nevoie de o decizie și asta nu vine decât în urma lucrarii Duhului Sfânt. Cu toate astea văd că aici, în Nepal, este vremea secerișului. Mulți sunt deschiși pentru Evanghelie și mulți încă se întorc la Domnul.

În drum spre granița Nepalo-Indiană 

La întoarcerea în India m-am bucurat să împărtășesc Evanghelia cu un taximetrist care, spre surprinderea mea, a fost foarte atent la ce i-am spus și îl vedeam că este cercetat și crede ce-i spun. Ce am simțit în duhul meu despre el este că Isus nu îi este total necunoscut și că eu sunt încă unul dintre cei care udă astfel încât, la un moment dat, Evanghelia să dea roade în viața lui și să se întoarcă cu inima spre TATĂL LUMINILOR.

În autobuz am stat lângă o tânără veselă și prietenoasă. Domnul mi-a spus să-i vorbesc despre Isus, însă nu știam cum să încep; însă EL mi-a deschis ușa chiar prin tânăra însăși. Am vorbit pentru o vreme, ca la un moment dat să-mi spună că are probleme cu stomacul și că doctorul a propus-o pentru operație. Atunci i-am mărturist cine este Medicul CEL MARE, care poate vindeca boala ei, doar prin rugăciune însă care poate ierta și păcatele. Am îndemnat-o să citească Bibila și oh… nu am avut nici un tratat cu mine ca să-i pot da să citească. Fac din nou aceeași greselă de a  nu avea tractate cu mine! Am întrebat-o ce știe despre Isus și mi-a spus că nu știe prea multe. A auzit ceva de Crăciun și cam atât.  Văzându-mă că citesc Biblia mi-a cerut să citească și ea. A citit puțin. I-am împărtășit puțin despre ce a făcut Domnul ISUS în Biblie și ce poate să facă pentru ea și m-am rugat pentru ea în autobuz. I-am luat numărul de telefon și sper că va dori să citească Biblia. Nu părea foarte doritoare de Biblie,  însă sunt sigură că Domnul poate să lucreze în inima ei, deoarece am văzut-o deschisă. 

Domnul să-Și facă lucrarea pe deplin. Mă bucur că am reușit să pun și eu câte o sămânță curată în viața acestor suflete.

Ce va urma

Cât de curând mă voi implica din nou aici, în India, în viața copiilor de la grădinița de musulmani și chiar mai mult; așadar să vă rugați pentru prospețime, creativitate, tărie spirituală și călăuzire divină.

Vă mulțumesc foarte mult  pentru rugăciunile înălțate la Tronul Tatălui atât pentru viză cât și pentru lucrarea în sine. Domnul să vă răsplătească dragostea, dărniciile și mailuri-le de încurajare.

Vă iubesc în HRISTOS!

Cu drag, Silvia!  

Lăsaţi un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicată.