Vești din lucrare – Ibrahim și Miriam, Orientul Mijlociu

Acasă / Asia / Vești din lucrare – Ibrahim și Miriam, Orientul Mijlociu

Dragi frați și surori,

În ultima vreme am fost îndemnați de Domnul să privim țintă la El, “Capetenia și desăvârșirea credinței noastre, adică la Isus”. Suntem tentați să privim la oameni, care sunt slabi și trecatori. Vă indemn să priviți la Domnul, Cel care nu ne va dezamăgi niciodată.

Lecții Biblice

În aceste luni, soțul meu, Ibrahim, a început o serie de lecții din Vechiul Testament cu frații și surorile din adunare. Rugați-vă pentru întelepciune și inimi deschise. Luna aceasta și eu am început lecții de ucenicizare cu o tânără Alara și mama ei. Acestea l-au primit pe Domnul și sunt însetate să cunoască mai multe. Din cauza pandemiei, lecțiile se desfășoară prin intemediul zoom-ului. Rugați-vă să am înțelepciune și ca Domnul să le binecuvânteze pe aceste două surori.

Permisul de ședere

În luna martie va trebui să aplic pentru reînnoirea permisului de ședere. În ultima perioadă, multor lucrători creștini le-a fost respinsă cererea de reînnoire a permisului, ceea ce înseamnă că au fost nevoiți să părăsească țara. Rugați-vă ca eu să nu am probleme în acest sens. Rugați-vă la fel pentru lucrătorii creștini să primească viza. Rugați-vă pentru credincioșii localnici, să crească spiritual și să preia din responsabilitățile lucrării din biserică.

Mutare

În perioada aceasta de pandemie, datorită restricțiilor puse, mi-a fost foarte greu să merg la adunare în cursul săptămânii și să mă întâlnesc cu tinerele din adunare. Astfel că am petrecut mult timp acasă, cu baiețelul nostru. Ne-am rugat și credem că este mult mai bine dacă ne-am muta aproape de adunare. Am început deja să căutăm un apartament. Sunt persoane care nu vor să ne închirieze tocmai pentru că suntem creștini, mulți sunt suspicioși pentru că eu sunt de altă naționalitate. Rugați-vă să găsim un loc potrivit, aproape de adunare și proprietarul casei să nu ne creeze probleme.

Domnul să vă binecuvânteze în toate,
Ibrahim și Miriam